Седмично послание на Хиларион 6 – 12 юни 2015г.

Преходът на Земята

Възлюбени,

С всеки изминал ден ще продължава да има повече климатични аномалии, тъй като Земята се стреми да внесе баланс в себе си. Има много древни енергии, заровени в миналото, които сега са изнасяни на повърхността. Ще ги разпознаете по чувствата на тъга, тревожност и притеснение, тъй като в миналото много хора са живели в постоянен страх за живота си, който е бил в чужди ръце. Те са били поробвани или буквално са били собственост на други хора, които контролираха ежедневието им с железен юмрук. Нямаше зачитане на светостта на живота им и техният живот по всяко време би могъл да бъде унищожаван.

Тази енергия се издига в колективното съзнание на хората и се изразява чрез чувство на тежест, усещане за препятствия, които е трудно да се разсеят и изчистят. Знайте, Скъпи души, тези чувства по своята природа са временни, опитайте се да не се поддавате, когато и ако те изникнат във вашите мисли и чувства. Те са изчиствани от колективното поле от тези, които дойдоха като доброволци за тази задача. Когато човек е наясно с това какво се случва, става му по-лесно да се справи с него. Осъзнатостта означава себеусилване. Това означава, че вие сте били в състояние да трансмутирате тези енергии чрез силата на любовта.

Тъй като тези дълбоки слоеве се изнасят на повърхността, до осъзнавенето на хората достигат повече разкрития. Всичко, което беше успешно скрито от хората, които злоупотребяваха с властта си в миналото, повече не може да се потиска в тайна от обществения контрол. Като цяло човечеството се пробужда за осъзнаването, че светът му е много различен от това, което му е казвано и от това как е бил възприеман. Всички са уморени от постоянните промени, които се случват.

Тези промени извеждат на светло всичко, на което трябва да се обърне внимание в световните системи, за да може по-справедливи и просветени практики да заменят всичко, което не служи на човека и за по-доброто на земните обитатели. Това е предизвикателно начинание, но ще стане по-лесно, когато се случат тези промени. Ще дойде време, когато между всички хора по света ще настъпи разбирателството, че най-висшият им приоритет е мирът.

Тъй като това се установява, бъдете силни и непоколебими, когато този консенсус става новата реалност тук на Земята. Вашите любящи усилия приближават още повече постигането на това разбирателство.

До следващата седмица ...
АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2015/06/6-12-2015.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments